fbpx

Support

WhatsApp ons

Offerte

Liever bellen? Je kunt ons bereiken op 033 - 2003 179.

Vrijblijvende offerte ontvangen

Benieuwd naar de kosten van jouw droomproject? Vraag vrijblijvend een offerte op, dan sturen we je die zo snel mogelijk toe.

Uitleg

Geef je wensen door via het formulier

In 4 stappen geef je gemakkelijk je wensen aan ons door. Vergeet vooral niet om bijzondere wensen, vragen en/of opmerkingen te vermelden in het ‘opmerkingen’ veld.

Wij bestuderen je aanvraag

We analyseren de gegevens uit je aanvraag. Meestal kunnen we op basis hiervan direct een offerte opstellen. In sommige gevallen vragen we om meer informatie.

Wij versturen de offerte

Binnen enkele dagen na je aanvraag (meestal al binnen 24 uur) versturen wij de offerte. Uiteraard kun je hier bij ons op terugkomen, maar je kunt ‘m ook gelijk online ondertekenen.

We bespreken samen het verdere verloop

Er zijn meerdere mogelijkheden betreft een vervolg, maar je zit nergens aan vast. We nemen contact met je op om deze mogelijkheden te bespreken.

Relevante veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten van een offerte?

In de offerte omschrijven wij onze interpetatie van jouw project, en hangen we daar een prijskaartje aan. Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs, maar zit je ook niet voor een dubbeltje op de eerste rang. Ons motto is: eerlijke kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Win-win!

Soms is onze interpetatie van jouw project niet (geheel) juist. Graag horen we dat van je, zodat we telefonisch kunnen bespreken wat veranderd dient te worden.

Hoe snel kan ik reactie verwachten?

Wij streven ernaar altijd zo spoedig als mogelijk te reageren op aanvragen. In de meeste gevallen lukt dit binnen 24 uur. Soms kan het in verband met drukte zo zijn dat we iets meer tijd nodig hebben. Dit is maximaal 3 werkdagen.

Aanvragen

Start chat
1
Direct reactie?
Kunnen wij je helpen? Stuur ons een WhatsApp bericht, dan krijg je snel reactie.