fbpx

Support

WhatsApp ons

Offerte

Liever bellen? Je kunt ons bereiken op 033 - 2003 179.

Werkwijze

Of je nu bij ons aanklopt voor een webshop of het ontwerpen van een flyer, bij ons is iedere opdrachtgever even belangrijk. Wij doen er alles aan om je met een tevreden gevoel op ons terug te laten kijken.

Wij staan voor transparantie, een persoonlijke benadering, kwaliteit, snelheid en bovenal een fijne samenwerking.

Onze missie

Wij zijn er niet op uit de markt te veroveren. Wij hebben plezier in hetgeen wij doen en dit willen we het liefst nog jaren blijven doen. 

Eerlijke kwaliteit tegen eerlijke tarieven, zodat beide partijen altijd terugkijken op een fijne samenwerking, dát is onze missie.

Samenwerkingen & tarieven

Wij werken samen met verschillende talentvolle studenten, freelancers en agencies om een passende oplossing te bieden op iedere vraag.

Wij werken altijd op basis van een projectprijs, zodat van te voren duidelijk is waar je aan toe bent.

De projectprijzen zijn gebaseerd op verschillende uurtarieven:

Onderhoud en aanpassingen | €40,-
Design & front-end development | €50,-
Back-end development | €80,-

Workflow

Vrijblijvend(e) kennismaking/advies

De eerste stap is het aanmelden voor een gratis en vrijblijvende kennismaking (telefonisch). Zo krijgen we een duidelijk beeld van jouw wensen en kunnen we op basis daarvan een globaal advies geven over de beste voortzetting. 

Vrijblijvende offerte

Als na stap 1 blijkt dat wij iets voor je kunnen betekenen, starten we met extra onderzoek. We gaan dieper in op je wensen en eisen en proberen ‘feeling’ te krijgen bij het eindproduct. Dit vertaald zich in een vrijblijvende offerte op maat.

Ontwikkeling

Akkoord met de offerte? Wij gaan voor je aan de slag. Of het nu gaat om een webshop of foto-sessie, in de offerte staat altijd een specifiek stappenplan omschreven. Tijdens de ontwikkeling houden we je uiteraard op de hoogte van de vorderingen!

Testen en.. opleveren!

Wanneer wij denken klaar te zijn met de ontwikkeling, testen we (indien van toepassing) samen het eindproduct. Werkt het naar behoren? Ziet het eruit zoals verwacht? Als we allemaal tevreden zijn, leveren we het eindproduct netjes aan je over.

Start chat
1
Direct reactie?
Kunnen wij je helpen? Stuur ons een WhatsApp bericht, dan krijg je snel reactie.